Τρίτη, 14 Μαΐου 2024
Ειδήσεις 28 Απριλίου 2024

Εξαρθρώθηκε συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά σε ανηλίκους μετά από καταγγελία γονέων 16χρονης – Ήταν φίλη με την ανήλικη που είχε πεθάνει από κοκτέιλ ναρκωτικών

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

astynomia-1021x571-681x381-1024x572-1

Συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά σε ανήλικους, σε πλατείες και πάρκα σε περιοχές όπως Νέο Ψυχικό, Παπάγου και Χαλάνδρι, εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία.

Πολλοί από τους διακινητές όσο και από τους αγοραστές ναρκωτικών από το συγκεκριμένο κύκλωμα ήταν ανήλικοι.

Σημασία έχει πώς εξαρθρώθηκε η εγκληματική οργάνωση. Είχε γίνει καταγγελία από τους γονείς μιας 16χρονης μαθήτριας στις αρχές για ένα άτομο που φέρεται να είχε πουλήσει ναρκωτικά στην κόρη τους.

Το κορίτσι αυτό είναι φίλη μιας ανήλικης κοπέλας που πριν από μερικούς μήνες σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Βύρωνα, που είχε οδηγηθεί εκεί από φίλους της, έκανε χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών, έπεσε σε κώμα και είχε πεθάνει, ύστερα από αρκετές μέρες νοσηλείας σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου.

Συνελήφθη αυτό το άτομο, ένας 27χρονος και βρέθηκαν στην κατοχή του μικροποσότητες ινδικής κάνναβης. Ωστόσο δεν αποτελεί μέλος της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης, για την οποία έχουν συλληφθεί συνολικά εννέα άτομα.

Οι έξι είναι ανήλικοι, 16 και 17 ετών, οι τρεις είναι 20 ετών και δύο από αυτούς έχουν συγγενική σχέση. Ο ένας ήταν ο αρχηγός του κυκλώματος.

Χρησιμοποιώντας ανήλικους διακινούσαν ναρκωτικά, κυρίως ινδική κάνναβη, σε πλατείες στο Νέο Ψυχικό, στου Παπάγου και στο Χαλάνδρι και χρησιμοποιούσαν για τις επικοινωνίες τους διαδικτυακές εφαρμογές, κωδικές φράσεις για τα ναρκωτικά και τα ποσά και είχαν ψευδώνυμα.

Βρέθηκαν κατά τις έρευνες της αστυνομίας ποσότητες ινδικής κάνναβης, μαχαίρια αλλά και 12.000 ευρώ.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 7 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram