Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024
Τέχνες 30 Απριλίου 2024

Οι Dire Straits Legacy θα εμφανιστούν και στην Κρήτη- Ανακοινώθηκαν δύο ακόμα συναυλίες στο Ηράκλειο και τα Χανιά

Οι Dire Straits Legacy θα εμφανιστούν και στην Κρήτη- Ανακοινώθηκαν δύο ακόμα συναυλίες στο Ηράκλειο και τα Χανιά Οι Dire Straits Legacy θα εμφανιστούν και στην Κρήτη- Ανακοινώθηκαν δύο ακόμα συναυλίες στο Ηράκλειο και τα Χανιά Οι Dire Straits Legacy θα εμφανιστούν και στην Κρήτη- Ανακοινώθηκαν δύο ακόμα συναυλίες στο Ηράκλειο και τα Χανιά
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Κι ενώ αρχίζουν εξαντλούνται, ανά κατηγορία, τα εισιτήρια για τις συναυλίες των Dire Straits Legacy, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έρχονται να προστεθούν άλλοι δύο ελληνικοί σταθμοί στην περιοδεία τους. Έτσι λοιπόν, την Τρίτη 2 Ιουλίου οι Dire Straits Legacy θα εμφανιστούν στο Ηράκλειο Κρήτης (Θέατρο Τεχνόπολις) και την Πέμπτη 4 Ιουλίου στα Χανιά (Θέατρο Ανατολικής Τάφρου).

H ανακοίνωση των δύο συναυλιών των Dire Straits Legacy σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τον Ιούνιο του 2024 αποτέλεσε ένα από τα πιο αναπάντεχα και σημαντικότερα συναυλιακά νέα για το επερχόμενο καλοκαίρι. Από τις πρώτες μέρες η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε με γοργούς ρυθμούς και πολύ με αποτέλεσμα να γίνεται sold out η συναυλία της Θεσσαλονίκης (29/6) και να προστεθεί και δεύτερη μέρα (30/6), ενώ και για την εμφάνισή τους στην Αθήνα εξαντλήθηκαν αμέσως τα εισιτήρια της πρώτης φάσης αλλά μένουν λίγα για δύο μόνο κατηγορίες.

Η live ακρόαση των τεράστιων επιτυχιών των Dire Straits στη χώρα μας αποτελούσε ένα άπιαστο όνειρο κι ένα τεράστιο απωθημένο για το ροκ και όχι μόνο ακροατήριο. Με την εμφάνιση των Dire Straits Legacy που αποτελούνται από αυθεντικά μέλη της μπάντας και έχουν τις «ευλογίες» των αδελφών Knopfler είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία για να απολαύσουμε ζωντανά μερικά από τα σπουδαιότερα rock τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ.

Διαβάστε επίσης:

Οι Dire Straits Legasy έρχονται στην Ελλάδα για δύο συναυλίες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Νέα ημερομηνία για τη συναυλία των Dire Straits Legacy στη Μονή Λαζαριστών

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 13 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram