Κυριακή, 05 Μαΐου 2024
Κόσμος 25 Απριλίου 2024

Παρίσι: Έπεσαν οι έλικες ο ανεμόμυλος του Μουλέν Ρουζ – Η πρώτη κατάρρευση από το 1889

Παρίσι: Έπεσαν οι έλικες ο ανεμόμυλος του Μουλέν Ρουζ – Η πρώτη κατάρρευση από το 1889 Παρίσι: Έπεσαν οι έλικες ο ανεμόμυλος του Μουλέν Ρουζ – Η πρώτη κατάρρευση από το 1889 Παρίσι: Έπεσαν οι έλικες ο ανεμόμυλος του Μουλέν Ρουζ – Η πρώτη κατάρρευση από το 1889
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Screenshot_58

Οι έλικες του διάσημου ανεμόμυλου στο παρισινό καμπαρέ του Μουλέν Ρουζ κατέρρευσαν το πρωί της Πέμπτης, μετέδωσαν γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Η κατάρρευση σημειώθηκε μεταξύ 02:00 και 3:00 (04:00-05:00 UTC/GMT) στον κόκκινο ανεμόμυλο – σύμβολο του φημισμένου καμπαρέ.

Οι πυροσβέστες δήλωσαν ότι τα αίτια της κατάρρευσης δεν είναι ακόμη γνωστά και είπαν ότι κανείς δεν τραυματίστηκε από το συμβάν.

«Ευτυχώς, αυτό συνέβη μετά το κλείσιμο», είπε εργαζόμενος στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP.

«Δεν γνωρίζουμε τι συνέβη, έγινε μεταξύ 02:00 και 03:00 πμ, κανένας δεν τραυματίστηκε”, είπε ο εκπρόσωπος της επιχείρησης προσθέτοντας ότι τι τελευταίο σόου της χθεσινής ημέρας είχε τελειώσει στη 01:15 πμ.

«Κάθε εβδομάδα, οι τεχνικές ομάδες του καμπαρέ ελέγχουν τον μηχανισμό του ανεμόμυλου και δεν διαπίστωσαν κανένα πρόβλημα», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο ατύχημα από τότε» που το καμπαρέ άνοιξε τις πόρτες του στις 6 Οκτωβρίου 1889.

Πηγή: Χ (Twitter)

Η τελευταία μεγάλη ζημιά στο κτίριο ήταν πυρκαγιά που ξέσπασε κατά τη διάρκεια των ανακαινίσεων το 1915 που κράτησε κλειστή την εγκατάσταση για εννέα χρόνια.

Πηγή: AFP

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 5 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram