Τρίτη, 14 Μαΐου 2024
Κόσμος 29 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Μεξικό: Δεκατέσσερις νεκροί και 31 τραυματίες σε ανατροπή λεωφορείου

Τραγωδία στο Μεξικό: Δεκατέσσερις νεκροί και 31 τραυματίες σε ανατροπή λεωφορείου Τραγωδία στο Μεξικό: Δεκατέσσερις νεκροί και 31 τραυματίες σε ανατροπή λεωφορείου Τραγωδία στο Μεξικό: Δεκατέσσερις νεκροί και 31 τραυματίες σε ανατροπή λεωφορείου
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 31 τραυματίστηκαν σε τροχαίο χθες Κυριακή στο Μεξικό, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Το δυστύχημα έγινε στην πολιτεία του Μεξικού, στην περιφέρεια της πρωτεύουσας, όταν ανατράπηκε λεωφορείο, διευκρίνισε η πολιτειακή Γραμματεία (σ.σ. το υπουργείο) Ασφαλείας.

«Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 14 νεκρούς και άλλους 31 τραυματίες», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Τα τροχαία αυξάνονται στο Μεξικό από το 2020. Καταγράφτηκαν 377.231 τροχαία στη χώρα το 2022, σύμφωνα με το μεξικανικό εθνικό ινστιτούτο στατιστικών (INEGI).

Την 24η Φεβρουαρίου, 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην πολιτεία Σαν Λουίς Ποτοσί (κεντρικά-βόρεια), ανάμεσά τους τέσσερις ανήλικοι.

Το Σάββατο, φορτηγό χτύπησε μετανάστες που κινούνταν με τα πόδια και σκότωσε τους τρεις από αυτούς στην πολιτεία Οαχάκα, σύμφωνα με τον μεξικανικό Τύπο. Ο οδηγός διαφεύγει.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 9 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram