Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Ειδήσεις 17 Φεβρουαρίου 2023

Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ζέστη και ηλιοφάνεια το Σαββατοκύριακο – Ομίχλες τα πρωινά

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

SUNNY

Παραμένει το κρύο τη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες, κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως ο καιρός θα είναι ζεστός, κυρίως στις ηπειρωτικές περιοχές της χώρας και η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει. Οι ομίχλες θα συνεχίσουν να υπάρχουν νωρίς το πρωί κατά τόπους, όπως και το φαινόμενο της πάχνης.

Το βράδυ του Σαββάτου τοπικά αυξημένες συννεφιές αναμένονται στα δυτικά, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι δυτικοί στα 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία σε αρκετές περιοχές θα φτάσει μέχρι και τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική υπάρχει πιθανότητα στα βόρεια τμήματα του νομού να σχηματιστούν τοπικές ομίχλες με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη. Στην πορεία της ημέρας όμως θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία αναμένεται ηλιοφάνεια, με το φαινόμενο της πάχνης να κάνει την εμφάνισή του νωρίς το πρωί συνοδευόμενο από τοπικές ομίχλες. Η θερμοκρασία από 3 μέχρι 17 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι δυτικοί στα 3 με 4 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 92 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram