Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024
Ειδήσεις 30 Απριλίου 2024

Χαλάνδρι: Συμμορία ανηλίκων λήστεψε μαθητές – «Δώσε μου το ρολόι σου, έχω μαχαίρι θα σε μαχαιρώσω»

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

SYMMORIEW

Aτελείωτα είναι τα περιστατικά με τις συμμορίες ανηλίκων. Αυτή τη φορά στην περιοχή του Νομισματοκοπείου στο Χαλάνδρι, λήστεψαν ένα 13χρονο αγόρι, μαθητή της δευτέρας Γυμνασίου και τον φίλο του, που επέστρεφαν στο σπίτι τους από τη βόλτα τους.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη απογευματινές ώρες περίπου στις 17:30. Τα δύο παιδιά κινούνταν επί της οδού Σαρανταπόρου. Εμφανίστηκε μπροστά τους τότε ένας ανήλικος με ένα ποδήλατο, Ρομά σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου.

Τους είπε να μείνουν ακίνητοι και στη συνέχεια έδωσε το σύνθημα σφυρίζοντας δύο φορές. Πίσω από τις καλαμιές εμφανίστηκαν ακόμη τρεις ανήλικοι, τους κύκλωσαν και απαίτησαν να τους παραδώσουν όσα χρήματα έχουν πάνω τους, όπως και έκαναν οι δύο μαθητές.


Στη συνέχεια, ωστόσο, κέντρισε το ενδιαφέρον τους ένα ρολόι, ένα smartwatch το οποίο φορούσαν 13χρονος και τότε του είπε ο φερόμενος ως αρχηγός της ανήλικης συμμορίας «δώσε μου το ρολόι, έχω μαχαίρι, θα σε μαχαιρώσω», ενώ ο ένας από τα άλλα μέλη προέτρεψε το άτομο αυτό να επιδείξει το μαχαίρι. Ο 13χρονος φοβήθηκε και το παρέδωσε.


Στη συνέχεια οι άγνωστοι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Η καταγγελία αναφέρει ότι κινήθηκαν προς τον καταυλισμό.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλανδρίου αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας για να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 7 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram