Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024
Ειδήσεις 02 Μαΐου 2024

Διοικητής ΔΥΠΑ στο ΕΡΤNews: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις παιδικές κατασκηνώσεις – Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

kataskinosi

Άνοιξε η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ για τις παιδικές κατασκηνώσεις και σύμφωνα με τον διοικητή της ΔΥΠΑ, Σπύρο Πρωτοψάλτη, 70.000 παιδιά θα πάνε φέτος κατασκήνωση.

Είναι ένα πρόγραμμα πολύ καλό που το τρέχουμε εδώ και χρόνια και πάει πολύ καλά. Αυτή η πλατφόρμα είναι πολύ εύκολη. Αφορά διακοπές για 15 μέρες, αλλά στη Θεσσαλία και στη Βόρεια Εύβοια η διαμονή είναι διπλάσια ακριβώς επειδή θέλουμε να στηριχτούν αυτές οι περιοχές. Αφορά παιδιά 6 έως 16 ετών. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 15 Ιουνίου και τελειώνει στις 10 Σεπτεμβρίου. Για παιδιά με αναπηρία πάνω από 50% διαρκεί έως τις 20 Σεπτεμβρίου. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι γονείς είναι να πάνε να κάνουν την αίτηση η οποία θα λήξει την Κυριακή 12 Μαΐου το βράδυ” τόνισε ο κ. Πρωτοψάλτης μιλώντας στην εκπομπή του ΕΡΤNews “Συνδέσεις”.

Μπορούν να κάνουν αίτηση όλοι οι μισθωτοί εκτός από τους μόνιμους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα. “Όλοι οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα, συν όσοι έχουν σχέση ιδιωτικού τομέα στο Δημόσιο και δουλεύουν στο Δημόσιο και επίσης όσοι είναι άνεργοι πάνω από τρεις μήνες, μπορούν να κάνουν αίτηση” είπε.

Αν έχεις εισόδημα πάνω από 30.000 ευρώ δεν μπορείς να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα και υπάρχουν κάποια άλλα εισοδηματικά κριτήρια για τους μακροχρόνια ανέργους” σημείωσε.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 7 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram