Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
Ειδήσεις 09 Μαΐου 2024

ΚΚΕ για την επίσκεψη του Μητσοτάκη στο «Αττικόν»: Το επισκέφτηκε για να διαφημίσει την ΕΕ

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

KKE-2-768x474-1

Την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο νοσοκομείο «Αττικόν» και τους λόγους που θεωρεί ότι τον οδήγησαν σε αυτή του, την επίσκεψη, κατέκρινε το ΚΚΕ.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ

Ο κ. Μητσοτάκης δεν επισκέφτηκε το νοσοκομείο Αττικόν για να δώσει λύση στις εξευτελιστικές συνθήκες νοσηλείας σε ράντζα στους διαδρόμους, στις τεράστιες λίστες αναμονής για ένα τακτικό ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία, για να ανοίξουν οι 7 από τις 14 χειρουργικές αίθουσες που είναι κλειστές, για να προσληφθεί νοσηλευτικό προσωπικό που τραβάει το κουπί στη “ναυαρχίδα” του ΕΣΥ ή για να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι που είναι προ της απόλυσης.

Το επισκέφτηκε για να διαφημίσει την ΕΕ που ούτε δεκάρα τσακιστή δε δίνει για αυτά, αλλά αντίθετα συνδιαμορφώνει με την ελληνική κυβέρνηση το “νέο ΕΣΥ” που θα αποτελείται από τα παλιά σάπια υλικά της εμπορευματοποίησης, της ιδιωτικοποίησης, της πληρωμής και της ταλαιπωρίας των ασθενών, των πενιχρών μισθών και της ελαστικής απασχόλησης των υγειονομικών. Ισχυρό ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και αγώνας στο δρόμο, για να κατακτήσουμε την υγεία που δικαιούται ο λαός μας τον 21ο αιώνα.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 11 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram