Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024
Τέχνες 30 Απριλίου 2024

«Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» Ποιος είναι ο νέος μπαμπάς του Μουφάσα;

«Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» Ποιος είναι ο νέος μπαμπάς του Μουφάσα; «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» Ποιος είναι ο νέος μπαμπάς του Μουφάσα; «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» Ποιος είναι ο νέος μπαμπάς του Μουφάσα;
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

lion king

Στον «Βασιλιά των Λιονταριών» το όνομα που δεν ξεχνάς είναι ο Μουφάσα. Ο βραβευμένος με Όσκαρ οραματιστής σκηνοθέτης Barry Jenkins τελικά είναι αυτός που θα μας αφηγηθεί τις νέες ιστορίες του. Με τον βραβευμένο τραγουδοποιό Lin-Manuel Miranda (δημιουργός του Hamilton) να υπογράφει τα νέα τραγούδια, όλα δείχνουν ότι η νέα ταινία που θα κάνει πρεμιέρα κοντά στα Χριστούγεννα, θα είναι η χαρά των παιδιών.

Το καινούριο τρέιλερ αλλά και η αφίσα άρχισαν να προβάλλονται και να κυκλοφορούν όπως και να ανεβάζουν τους σφυγμούς τουλάχιστον δύο γενιών, αυτών που μεγάλωσαν με την πρώτη ταινία αλλά και τους νεότερους που είδαν την κινηματογραφική διασκευή λίγα χρόνια πριν.

Στην μουσική και τα τραγούδια συνεργάζονται οι Έλτον Τζον, Τιμ Ράις, Χανς Ζίμερ, Λεμπό Μ. Μαρκ Μανσίνα, Beyoncé, Labrinth, Ilya Salmanzadeh.

Το «Μουφάσα: ο βασιλιάς των Λιονταριών» στρατολογεί τον Ραφίκι για να διαδώσει τον θρύλο του Μουφάσα στο νεαρό λιονταράκι Κιάρα, την κόρη του Σίμπα και της Νάλα. Μαζί τους είναι πάλι ο Τιμόν και ο Πούμπα. Από την ορφάνια του Μουφάσα μέχρι το θρόνο, η ιστορία θα συναντήσει το παρελθόν… στο μέλλον.

Στην πρωτότυπη έκδοση, ο Ααρών Πιέρ υποδύεται τον Μουφάσα, ο Κέλβιν Χάρισον Τζούνιορ τον Τάκα και ο τηλεοπτικός Hannibal Mads Mikkelsen θα είναι στο ρόλο του Kiros. Η Thandiwe Newton, που πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι θα παίξει και στη συνέχεια του Wensday του Netflix θα υποδυθεί τη μητέρα του Taka. Τέλος ο Σεθ Ρόγκεν θα αναλάβει τον ρόλο του Πούμπα και ο Μπίλι Άιχνερ τον Τιμόν. Η αγαπημένη τραγουδίστρια Beyoncé Knowles-Carter ανέλαβε το ρόλο της Nala.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 11 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram