Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Ειδήσεις 05 Μαΐου 2024

Ο καιρός με την Α.Τυράσκη: Βελτιωμένος με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Με πολλή ηλιοφάνεια, άνοδο της θερμοκρασίας αλλά και μεσημεριανή αστάθεια θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Αναστασία Τυράσκη.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα του Πάσχα ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα. Μόνο το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά περιμένουμε πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανώς τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί έως 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Το μεσημέρι θα φτάσει τους 22 με 25 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 26 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι το πρωί βόρειοι και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, η θερμοκρασία από 12 έως 25 βαθμούς.

Και στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι ασθενείς και το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ, η θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς.

Την Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται ηλιοφάνεια, με παροδικές αραιές νεφώσεις, και με μικρή πιθανότητα για τοπικές μπόρες το μεσημέρι – απόγευμα στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, θα φτάσει τους 26 με 28 βαθμούς σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Αναστασία Τυράσκη, Φυσικός – Μετεωρολόγος (MSc)

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 9 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram