Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024
Χανιά 18 Απριλίου 2024

ΟΑΚ: Ανακοίνωση Προσωρινών Αποτελέσματων Προγράμματος Leader

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD / LEADER Ν. ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. (ΑΡ.ΠΡΩΤ. 8557/26-06-2023)

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε., ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης της «2ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Ν.ΧΑΝΙΩΝ» για τα έργα δημοσίου χαρακτήρα του Υπομέτρου 19.2.

Μετά την ολοκλήρωση και της διαδικασίας αξιολόγησης, δημοσιοποιείται ο «Πίνακας Αποτελεσμάτων» ανά υποδράση στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης, κατά του πίνακα αποτελεσμάτων, ηλεκτρονικά μέσω του ΟΠΣΑΑ (οδηγίες μπορείτε να βρείτε στο ΟΠΣΑΑ, στο πεδίο «Εγχειρίδια-Κανονισμοί») και υποβάλλοντας το αποδεικτικό κατάθεσης στο πρωτόκολλο του «Οργανισμού», εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα πέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίηση της παρούσας.

Εφόσον το αποδεικτικό κατάθεσης αποσταλεί ταχυδρομικά, θα πρέπει να έχει περιέλθει στα γραφεία της ΟΤΔ, με ευθύνη σας, εντός της παραπάνω προθεσμίας.

Εκπρόθεσμη υποβολή προσφυγής (ηλεκτρονική και αποδεικτικό κατάθεσης) δεν θα γίνει δεκτή.

Το αναλυτικό αποτέλεσμα του διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων στήριξης (απόφαση της Ε.Δ.Π. κριτήρια αξιολόγησης, βαθμολόγηση, απεικονίζεται στο ΟΠΣΑΑ (https://www.opsaa.gr/RDIIS/#/login) στο οποίο έχετε πρόσβαση με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής που χρησιμοποιήσατε για την υποβολή της αίτησης στήριξης σας και μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά.
Ο «πίνακας αποτελεσμάτων» δημοσιοποιείται στην Ιστοσελίδα του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. (www.oakae.gr)

Οι προτάσεις θα θεωρούνται οριστικά ενταγμένες, αφού ολοκληρωθεί η εκδίκαση τυχόν ενδικοφανών προσφυγών και μετά την έκδοση απόφασης ένταξης από τον Ο.Α.Κ. Α.Ε.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

The post ΟΑΚ: Ανακοίνωση Προσωρινών Αποτελέσματων Προγράμματος Leader first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 7 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram