Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024
Χανιά 18 Απριλίου 2024

Συνάντηση Σέβης Βολουδάκη με τον Υπουργό Yγείας κ. Γεωργιάδη

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Η βουλευτής Χανίων Σέβη Βολουδάκη συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Μεταξύ αυτών που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

-Η ανάγκη στελέχωσης του νοσοκομείου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Συγκεκριμένες ειδικότητες όπως αυτές του ψυχιάτρου και του παιδοψυχιάτρου πρέπει να καλυφθούν άμεσα.

– Το πρόβλημα στελέχωσης με γιατρούς που αντιμετωπίζουν τα απομακρυσμένα Κέντρα Υγείας καθώς κάποιες προκηρύξεις θέσεων καταλήγουν άγονες λόγω ελλείψης ενδιαφέροντος από γιατρούς – έχει ήδη συμβεί σε Σφακιά και Κίσαμο. Το Υπουργείο θα πρέπει να δώσει κίνητρα στους γιατρούς που θα στελεχώσουν απομακρυσμένα ΚΥ ή ιατρεία, όπως επίδομα μετακίνησης ή στέγασης. Ομοίως, η βουλευτής τόνισε την ανάγκη να στελεχωθεί το Ιατρείο της Παλιόχωρας, με αντίστοιχα κίνητρα μιας και η αύξηση του πληθυσμού κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου κάνει επιτακτική την ανάγκη αυτή.

Ακόμη, η κ. Βολουδάκη αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα συνέργειας με το Ναυτικό νοσοκομείο, ώστε να υπάρχει αλληλοβοήθεια στην κάλυψη των αναγκών ενώ, τέλος, αναφέρθηκε στη λήξη των συμβάσεων του επικουρικού προσωπικού και του προσωπικού που προσελήφθη την περίοδο Covid και ζήτησε να υπάρξει σχετική μέριμνα μια και οι ανάγκες που καλύπτουν είναι σημαντικές και έχουν συνεισφέρει με όλες τους τις δυνάμεις κατά την περίοδο του κορονοϊού έως και σήμερα.

The post Συνάντηση Σέβης Βολουδάκη με τον Υπουργό Yγείας κ. Γεωργιάδη first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 10 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram